jenter-Pano

med_maikenMAIKEN OSTERMANN  
“Skjærgårdsteatret ønsker å favne de minste, og vil derfor lage forestillinger som passer fra alderen tre år og oppover – og det skal være så kult at hele familien vil være med.” Maiken er initiativtaker og arrangør, og har skrevet insekttrilogien; “Vepsen og Flua”, “Flåtten og Knotten” og “Loppa og Gresshoppa”. Kjent fra bl. a. "Jenter", "Barnas Supershow" og "Rodde og Kikkan", NRK Super.

med_tormodTORMOD GLOMNES
“Jeg håper festivalen kan være med å inspirere til tverrfaglig kreativitet og engasjement for de minstes rolle i den store verden”. Tormod er arrangør og musiker, og har komponert musikken til insekttrilogien. Til daglig jobber han som grafisk designer og lager også alt materiell til festivalen. 

med_larsoveLARS OVE HANSEN
Faglig ansvarlig for den naturvitenskapelige delen av festivalen. Norsk entomolog og naturfotograf, og fagkonsulent ved Naturhistorisk museum i Oslo. Hansen har vært med å utgi en rekke publikasjoner og bøker på sine fagfelt.

med_idaIDA MARIE BAKKERUD
spiller Vepsen og Knotten  i årets teaterstykker. Ida Marie har jobbet på Torshov-teatret i Oslo og Brageteatret i Drammen. Du har sikkert sett henne i reklamefilmer og hørt stemmen hennes i flere tegnefilmer.

tiril
TIRIL PHARO
er med Verdens minste festival for første gang i år. Tiril er utdannet skuespiller fra Statens Teaterhøgskole. Hun spiller, skriver, regisserer, produserer og underviser teater. I år spiller hun Gresshoppa i "Loppa og Gresshoppa". 

 

helene
HELENE LIND JENSEN
Helene jobber med artskartlegging i SABIMA og er oppslukt av alt som kryper og går. Hun gleder seg til å inspirere barn til å oppdage insektenes fantastiske verden på Verdens minste festival.

med_cathCATHRINE MYHRE SOLBJØR
I august 2015 debuterte Cathrine som forfatter med boka "På rømmen i dusteland" på Cappelen Damm. På festivalen blir det fortellerstund fra oppfølgeren "Klovnejakt i Dusteland"! Cathrine har skrevet og regissert flere teateroppsetninge og er utdannet ved Statens teaterhøgskole. Cathrine har bistått med kustnerisk assistanse til årets festival. 

med_marthaMARTHA KJØRVEN
Martha jobber til daglig som skuespiller og sykehusklovn, og har vært med Verdens minste festival fra starten av. I år har hun bistått med kustnerisk assistanse. 

fagligFAGLIG SAMARBEID
SABIMA – Samarbeidsrådet for biologisk mangfold
Norsk entomologisk forening

okonomiskØKONOMISK STØTTE 
Bergesenstiftelsen
Telemark fylkeskommune
Jomfruland hytteeierforening
Kragerø kommune

SABIMA – Samarbeidsrådet for biologisk mangfold (støtter entomologene direkte)

TUSEN TAKK!!!!

med_frivilligeFRIVILLIGE
Alle kjære store og små som hjelper til med opp- og nedrigg, salg, service og rydding.

tarnbryggaVelvilje og tilrettelegging:
Tårnbrygga café- og servicesenter, Jomfruland vel, Haga Vertshus og Skjærgårdstjenesten Kragerø

 

publikumEllers stor takk til publikum, loppebidragsytere og alle som heier på festivalen vår!