Insektfestival 19. – 21. juli!!!

Nå er det duket for “Verdens minste festival” – om de minste, for de minste! Da er barneteatertrilogien fra insektverdenen fullbyrdet og samtlige stykker kommer på spilleplanen. 

19.- 21. juli setter opp alle tre stykkene for å spille dem en hel helg – de tre ulike stykkene hver dag (fredag, lørdag og søndag). Dette vil vi kalle ”Verdens minste festival” – en barneteater/insektfestival for de minste. Med oss på laget har vi Norsk entomologisk forening, som skal sørge for insektsafari både på dagtid og nattestid… Spennende saker!

Programmet er snart klart. I tillegg til teaterstykkene (“Vepsen og Flua”, “Flåtten og Knotten” og “Loppa og Gresshoppa”) og insektsafari med entomolog Lars Ove Hansen, blir det salgsboder med insektsnacks og -godteri, loppemarked, salgsutstilling av orginaltegningene til den kommende Vepsen og Flua-boka og enda mer.