Vi trenger sponsorer!

Nå er vi på utkikk etter sponsorer/samarbeidspartnere til “Verdens minste festival”. Disse vil være godt synlig i program og plakater (om de melder seg før ting går i trykken 25. juni). Vi ønsker enten en sponsor som treffer en god del av målgruppen sin på festivalen. Dette er sommerens store familie-happening i Kragerø-skjærgården! 

For det koster å gjennomføre: Instruktør- og skuespillerhonorarer, leie av lokaler til prøvetid, sirkustelt, trykksaker og PR-materiell, praktiske verktøy, lyd- og lys, studiotid for musikkproduksjon m.m.

Er det noen som har noen tips eller rett og slett ER den vi trenger, så rop ut! : )

Vi ønsker også flere mindre sponsorer. Galleri Skagerak og Mosvold Drift er allerede med. Tusen takk til dere! I tillegg har vi fått støtte fra Norsk Skuespillerforbund. Kragerø kommune har bidratt med fire tusen kroner.

Se foreløpig banner og plakat. Det blir jo b(r)illefint, gjør det ikke?

banner-dakotaprogram-poster

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *