Takk til alle dere!

nattsafari-fortellerTakk til alle dere som hjalp til – ved å faktisk komme, kjøpe teaterbilletter, delta på insektsafari, bidra økonomisk, praktisk eller moralsk! Verdens minste festival ble en veldig positiv opplevelse.

Tre dager, ni forestillinger (insekt-trilogien hver dag), to dagsafarier, en nattsafari (insektsafarier med entomolog Lars Ove Hansen – som forøvrig fant “Svein”, den rødlista strandmaurløven), forskerbord med lupe og annet utstyr, miniutstilling om insektene fra teaterstykkene, loppemarked, ansiktsmaling, tegnekonkurranse, to usedvanlig behagelige insektklovner (som til vanlig er proffe sykehusklovner), pølsevogna “Partypølsa” og salg av saft og kaffi, sommerfugldrager og insektforsker-leker.

Det ble litt lugging fredag, men det meste på skinner lørdag og søndag. Vi måtte strippe ned hele festivalen på grunn av manglende midler, men alt i alt er vi stolte og glade over å ha gjennomført! Og vi har fått usedvanlig mange positive tilbakemeldinger : )

Vi setter pris på ris og ros og konstruktive tilbakemeldinger i alle valører!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *