HVEM?

med_maiken

MAIKEN OSTERMANN
“Vi ønsker å favne de minste, og vil derfor lage forestillinger som passer fra alderen tre år og oppover – og det skal være så kult at hele familien vil være med.” Maiken er initiativtaker og arrangør, og har skrevet insekttrilogien; “Vepsen og Flua”, “Flåtten og Knotten” og “Loppa og Gresshoppa”. Kjent fra bl. a. “Jenter”, “Barnas Supershow” og “Rodde og Kikkan”, NRK Super.

med_tormod

TORMOD GLOMNES
“Jeg håper festivalen kan være med å inspirere til tverrfaglig kreativitet og engasjement for de minstes rolle i den store verden”. Tormod er arrangør og musiker, og har komponert musikken til insekttrilogien. Til daglig jobber han som grafisk designer og lager også alt materiell til festivalen.

med_larsove

LARS OVE HANSEN
Faglig ansvarlig for den naturvitenskapelige delen av festivalen. Norsk entomolog og naturfotograf, og fagkonsulent ved Naturhistorisk museum i Oslo. Hansen har vært med å utgi en rekke publikasjoner og bøker på sine fagfelt.

med_ida

IDA MARIE BAKKERUD
har spilt Vepsen og Knotten siden 2015. Ida Marie har jobbet på Torshov-teatret i Oslo og Brageteatret i Drammen. Du har sikkert sett henne i reklamefilmer og hørt stemmen hennes i flere tegnefilmer.

tiril


TIRIL PHARO
ble med Verdens minste festival for første gang i 2017. Tiril er utdannet skuespiller fra Statens Teaterhøgskole. Hun spiller, skriver, regisserer, produserer og underviser teater. I 2017 spilte hun Gresshoppa i “Loppa og Gresshoppa”. 


helene


HELENE LIND JENSEN
Helene jobber med artskartlegging i SABIMA og er oppslukt av alt som kryper og går. Hun gleder seg til å inspirere barn til å oppdage insektenes fantastiske verden på Verdens minste festival.

med_cath

CATHRINE MYHRE SOLBJØR
Cathrine har skrevet barnebøkene “På rømmen i dusteland” og “Klovnejakt i Dusteland” som hun leser høyt fra på festivalen. Cathrine har også skrevet og regissert flere teateroppsetninger, og er utdannet ved Statens teaterhøgskole. Cathrine har bistått med kustnerisk assistanse på festivalen.

med_martha

MARTHA KJØRVEN
Martha jobber til daglig som skuespiller og sykehusklovn, og har vært med Verdens minste festival fra starten av. Siden 2015 har hun bistått med kustnerisk assistanse.

faglig

FAGLIG SAMARBEID
SABIMA – Samarbeidsrådet for biologisk mangfold
Norsk entomologisk forening

okonomisk

ØKONOMISK STØTTE
Sparebankstiftelsen DNB

TUSEN TAKK!!!!

med_frivillige

FRIVILLIGE
Alle kjære store og små som hjelper til med opp- og nedrigg, salg, service og rydding.

publikum

Ellers stor takk til publikum, loppebidragsytere og alle som heier på festivalen vår!